Etihad má pěkné promo na letenky do celé JV Asie, Kuala Lumpur za cca 9k, Bali za necelých 12k atd. Termíny až do začátku prosince! https://dxbooking.etihad.com/dx/...ution=e2s1 .
Ale kdepak! Pak zdraží, protože lidé vlastní hafo voucherů, které musí proletět. většinou do roka. O tom, že každý bude ochotný zaplatit víc, aby už konečně někam letěl a že některé aerolinky už nebudou existovat nemluvě. Ale nechám se překvapit. Snad si nemyslíš že ti, co si ted nakoupili letenky za pusu v "existenčních" akcích, které jim byl aerolinkami často po zrušení většinou vyměněny za voucher, protože každý není Michal, nebo další místní bijci, si je za tu pusu proletí.. Netroufám si odhadnou, kolik těch voucherů mezi lidmi je, ale asi jich nebude málo. Takže co udělá někdo kdo má voucher na 8 tis. Klidně připlatí 3-4 tis aby se ho zbavil a taky aby už letěl.
Na webu EY nějak nejdou vybrat při standardním vyhledávání RT letenky destinace, u kterých je poslední leg operován MH, tedy např. KUL-DPS nebo KUL-LGK, je třeba bookovat jako multi-city, ledaže byste chtěli kupovat u OTA.
Bangkok mezi Dnem vzniku samostatného Československa a Dnem boje za svobodu a demokracii.
Levnější to už moc nebude a po Thajsku se mi stýská. Lety to jsou rychlé a pohodlné, svět už snad bude očkovaný a turisti vítání. Důležité je, že mám "kotvu" a na co se letos těšit :)
píše mi to u BGK We’re unable to process your requestWe’re unable to process your request online. Please contact us and we'll be happy to help. Už jdu s křížkem po funuse? :/
tak to házelo chybu na BGK, protože mezitím zvedali ceny na 12 tis. Na to jim kašlu... Jinak jsem se díval, že u spoustu destinací jsou dobré ceny, Delhi kolem 9tis, Johannesburg 10tis...
Joburg za 10k je za normální situace super, ale teď kdoví jak to bude vypadat na podzim. Na 30% jako loni, protože v tom lepším jen v rozvojových zemích ještě nebudou vakcíny v dostatečném množství.